Spola

Alltså ibland känns det som att det skulle vara väldigt skönt att bara spola bort alla tankar. Tänk vad skönt att inte behöva tänka på någonting, mitt huvud håller på att explodera just nu:p Skola, kompisar, läxor, familj, fritidsaktiviteter och allt sånt där! Det har väl inte hänt nåt speciellt egentligen men jag orkar inte tänka på något viktigt just nu.
Jag tror att jag ska se en film eller läsa en bok och äta lite godis:D Att läsa eller se på tv funkar faktiskt bra om man vill vila tankarna lite, man kan liksom leva någon annans liv för ett tag! Ett litet tips för er som känner er lite trötta i hjärnan;)
Det är väl inte direkt något nytt och spännande tips men det funkar!

Orolig

Usch, snart är det dags för nationella proven (går i nian)! Jag kommer nog att bli supernervös och inte kunna tänka klart. Tänk bara hörförståelsen i engelska, vår bandspelare som vi har på engelskan knastrar jämt och det gör ju inte direkt saken bättre! Ni som har gått ut nian, va det svårt?:O
Jag kan inte sluta oroa mig för allt. Hur ska man kunna sluta oroa sig och börja leva i nuet istället? För det är ju onödigt att gå runt och vara orolig för att någonting ska hända, man blir ju inte direkt lyckligare av det.
Det ska bli så skönt att gå ut nian, det är bara det att jag inte vet om jag orkar fortsätta plugga lika hårt och prestera lika bra i gymnasiet. Jag har varit korkad och pluggat mycket nu i högstadiet, de betygen spelar ju ingen roll! Synd bara att jag inte insåg det tidigare:p
Jag undrar vad jag kommer att jobba med. Jag vill arbeta med något jag trivs med, och tjäna lite på det också, heh! Att varje dag gå till en arbetsplats där jag inte trivs vill jag verkligen inte göra! Då tjänar jag nog hellre mindre pengar. Jag vill ha ett varierat jobb, något som är roligt!
Hah, jag behöver nog inte riktigt tänka så mycket på jobb ännu, det är ett tag kvar! Thank God!

Läsvärt

Juste, läs gärna mina inlägg " Det är inte synd om mig" och "En trygg värld utan rädsla". Jag tycker att de tåls att tänka på:D

Så rätt!

Jag läste stinalee's och kenzas bloggar och de har båda skrivit om hur vi ska se ut. ( Jag gör inte det här för att ja vill att min blogg ska bli som deras eller nåt, tyckte bara att det var så rätt!) Det stämmer faktiskt som de skriver, man får ofta höra att fylliga tjejer är normalt och vad killar vill ha, medans de smala svälter sig själva och borde gå upp i vikt. Jag menar inte att det är fel att inte vara smal, absolut inte, jag säger bara att det är fullt normalt att vara naturligt smal också.
Enligt många är det helt okej att säga till någon att en person inte ser ut att ha ätit på flera veckor, men att säga till någon att den personen har ätit lite för mycket är inte alls acceptabelt. Hah, det är faktiskt komiskt!

Dagarna bara går!

Dagarna går så himla fort! Skola, läxor, träning och kompisar är vad man hinner med. Det är ju i och för sig ganska mycket och det är roligt att träffa kompisar och så. Det är bara det att varje dag är precis likadan! Vad ska jag göra för att vardagen ska bli lite mer händelserik och inte så förutsägbar? Snälla säg nåt litet tips så blir jag glad:D
Finns det någon där ute som gör nya och annorlunda saker varje dag? Så skulle jag vilja leva. Jag har kommit på att mitt liv inte kommer att bli mer spännande och roligare om jag inte gör något åt det, frågan är bara vad jag ska göra, haha! Jag menar inte att mitt liv är tråkigt, mina vänner är roliga och underbara så dem är det  inget fel på. Vill bara att min vardag inte ska vara så förutsägbar, hur kan jag förändra min vardag?


sola

Åh vad jag längtar till sommaren, tänk att ligga på en solstol och bli uppvärmd av solen :D Jag känner för att resa till något varmt land nu! Det hade varit så himla härligt. Sol, hav, pool, hotell!
Jag älskar verkligen att bo på hotell på en utlandssemester. Det känns så lyxigt! hotellfrukost och allt sånt. Jag vill!

hatar att känna så här

Usch säger jag bara. Jag tycker inte om när människor jag älskar bråkar. I alla fall inte som nu, när det verkar allvarligt. Hoppas ni inte behöver känna så här!

En trygg värld utan rädsla

Det vi människor är mest rädda för är nog andra människor. Om du är ute och går i mörkret alldeles ensam så är det du är rädd för att möta en människa som ska göra dig illa. Vad finns det annars att vara rädd för i mörkret? Att inte se omgivningen lika tydligt som på dagen? Om man är osäker i skolan eller på jobbet så är man rädd för vad andra människor ska tycka om en. 
Tänk dig att du är ute och går på en promenad i en skog, skulle det inte vara härligt att kunna gå där och inte alls behöva hålla utkik efter om det är andra personer i närheten? Jag tror att alla gör det, i alla fall omedvetet. Det skulle vara så härligt att alltid känna sig helt trygg och inte alls behöva vara rädd för någonting. Tror ni att vår värld någonsin kommer vara så trygg, att alla kommer lita till hundra procent på varandra och känna sig fullkomligt trygga? Eller är det så att endel redan lever i den tryggheten, utan någon som helst rädsla för att på något sätt bli skadad av en annan människa?

Lite about me

Hah, kom just på att jag inte berättat nåt om mig själv. Det är ju säkert väldigt kul att läsa en blogg skriven av nån man inte vet nåt om:p
Tänkte inte berätta så där jättemycket  egentligen, men lite kan ja väl säga:)
Jag är 15 år, bor i en liten stad och har väl inte riktigt åstadkommit så mycket mer än många andra:P Jag är ärlig, inte så blyg, har många underbara vänner och vill leva ett lyckligt liv. Hah där fick ni veta lite halvflummiga saker om mig. Jag är intresserad av mode, och just nu är det tankar om vårkläder som rör sig i mitt huvud. Tänk dig att gå ut i solen i ett par tajta jeans, ballerinaskor och en söt topp:D Jag bara längtar tills man slipper det kalla vädret, tjocka jackor, halsdukar och mössor som kliar!
Jag tycker också om att fotografera och teckna, fast jag tecknar nästan aldrig, det tar så lång tid och jag har blivit lite halvlat:p Men när jag väl kommer igång så tycker jag att det är jättekul!
Just nu sitter jag här med en stor kopp te, har blivit en riktig temissbrukare den sista tiden! Har dock hört att man får gula tänder av te, stämmer det?:O Älskar förresten att gå på mysiga kaféer och fika länge med mina vänner:)
Hm.. Vad kan jag berätta om mig själv? Jag ska snart ( hur snart måste jag ta reda på!) söka till gymnasiet.. Jag väljer mellan sam och natur, har inte tänkt så mycket på det där som jag borde göra, får göra det i veckan. Dessutom har vi en usel syokonsulent som inte kan någonting, i alla fall inte om pgrogrammen på gymnasiet.

Det är inte synd om mig

Jag har tänkt på en sak. Många av oss är väldigt själviska och tycker synd om sig själva för småsaker. Det är inte synd om mig för att jag inte ser ut som min idol, för att jag inte är bra på allt, för att jag inte hann först till favoritaffären på rean och någon annan tog min drömklänning innan mig. Det är inte synd om mig för att jag inte lever drömlivet.
Allt för många bara klagar över sådana här småsaker hela tiden, jag med.
Men tänk er dem som blir slagna av sina föräldrar, som inte lever trygga i vardagen och som är rädda för att vara hemma. De önskar att de hade våra problem!
Tänk dig att din mamma fick cancer, att någon nära var döende. Att veta att du själv bara hade en kort tid kvar i livet. Tänk om du skulle bli förlamad och aldrig mer kunna göra sånt du tycker är kul.
Hur mycket betyder dina vardagliga problem då? Ingenting.
När jag tänker på det här blir jag bara så glad över mitt liv. Jag uppskattar det jag har ännu mer! Jag menar inte att vi som har de här småproblemen ska leva i sorg och ha dåligt samvete för att leva lyckligt, bara att vi ska uppskatta vad vi har:)


Nyårslöfte
Ett av mina nyårslöften i år är att sjänka pengar till t.ex cancerforskning:) Tänk om alla skulle göra det, då skulle det verkligen hjälpa. Jag skulle bli så glad om någon som stod mig nära skulle räddas på grund av att forskarna upptäckt nytt botmedel, jag skulle vara oerhört tacksam. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något:D

När jag hör din röst

Jag bara måste säga att jag älskar twilight-böckerna! Som så många andra är jag helt förälskad i dem (och i Edward Cullen/Robert Pattinson:p) och de är faktiskt rikigt bra. Jag kan inte sluta läsa när jag väl har börjat, ska snart börja läsa så vet väl ungefär vad jag ska göra resten av kvällen.. hehe. Har du inte läst dem, gör det nu!
Jag läser den andra boken nu, "När jag hör din röst", så himla spännande.

Hejdå julefrid!

Varje vinter känns det likadant, under de sista dagarna på jullovet blir man deppig! Fast det blir man i och för sig i slutet av alla lov(förutom sommarlovet då, hemska tanke:O), men jag tycker att jullovet är värst. Man har precis vilat ut sig efter höstterminen, och så är det dags igen. Skolan! Men det är klart, det blir ju kul att träffa alla igen, även fast jag tröttnat på många i klassen. Det blir väl lätt så om man umgås så mycket som man gör i en klass. Fast jag skulle ändå inte vilja byta klass, verkligen inte:D
Januari och februari är verkligen de värsta månaderna på året, i alla fall enligt mig. Oftast är det kallt och oftast är marken grönt . Vinter utan snö är inte vinter, bara kallt och trist. Jag längtar redan till våren, tänk vad härligt att ta på sig vårkläder och slippa alla tjocka vinterkläder:D Och så är det förstås billigare att leva på våren än på vintern, i alla fall när man som jag nästan bara lägger ut pengar på kläder:p Hah, tjocka tröjor kostar faktiskt.
Under de två kommande månaderna ska jag försöka njuta av alla mysiga vantar och halsdukar och sluta tänka på det negativa med vintern, hoppas det kommer massa snöö:D
puss och kram till alla som läser min blogg(antagligen ingen, men ändå, hah!)!


Samma bild?

Det här är samma bild, jag har bara ändrar färg/ljus i bilden som liksom ändrar själva känslan i den.

haha jag lyckades väl inte riktigt så bra med allt i den här bilden, kolla bara bergets konturer.. Men annars tycker jag att den ger ett sorgligare intryck än bilden ovan.

Jag fotograferar!

Jag älskar att fotografera, brukar ta bilder på allt möjligt. Jag fotar människor, djur, natur och massa andra saker. Det är roligt att hitta fina motiv och ta bra bilder. Jag fotar bara för att jag tycker det är kul, men jag har några bilder som jag är nöjd med. Ibland redigerar jag bilderna i ett fotoprogram och lägger till olika effekter på bilderna.
Jag tycker inte att den här bilden är särskilt bra, men det är coolt med rosen i mitten som ligger som en skugga i bakgrunden och förstärker färgerna hos de mindre blommorna.

Det första inlägget någonsin i denna blogg.

Det här är det första inlägget jag skrivier i min blogg. Jag har aldrig brytt mig så mycket om bloggar, men sedan jag började läsa Kenzas så har jag börjat förstå det här med bloggar:P Det är nästan som att läsa en bok, man läser ett kapitel(inlägg) varje dag, fast en blogg handlar ju om en verklig persons liv och inte om en påhittat människa, som i böcker. Bloggen tar  aldrig slut, det kommer ständigt nya kapitel(låter jag inte lite filosofisk?:P), om inte bloggaren slutar blogga förstås, hah! Jag har aldrig haft några planer på att själv börja blogga, men nu gör jag det ändå.
Jag ska inte bara skriva om mode, nej, det gör tillräckligt många redan. Fast det är klart, är ju intresserad av mode så det kanske blir lite ändå:p  På min blogg kommer ni att kunna läsa om lite blandade saker, jag skriver helt enkelt det jag känner för att skriva:P På min blogg, sommarflinga, kommer jag helt enkelt skriva om det jag känner för, jag har inget tema :)
Jag skriver inte främst för att andra ska läsa det här, utan för att jag själv vill skriva.
Ha det så bra, kramkram!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0