Mys

Ikväll ska jag plugga spanska verb, läsa blogar och titta på grey's anathomy. Funderar på att ta något gott att äta, går inte så bra med att sluta med allt småätande;) I alla fall inte när det finns underbart goda kakor i huset som jag och mamma bakade härom dagen. Ska nog ta en kopp te också, just nu har hela familjen blivit teälskare så jag har massor med sorter att välja mellan!

________________________________________________________________________________________________

Även fast jag tycker om mina kompisar som jag umgås med i skolan så vill jag varje morgon bara sjukanmäla mig för att få stanna hemma! Jag tror att det ska bli tråkigt i skolan bara för att vi umgås så mycket och varje dag nästan ser likadan ut. Hur kan jag tänka så egentligen?
Varje dag när jag kommer hem från skolan är jag glad över att inte ha sjukanmält mig eftersom att vi har riktigt roligt tillsammans i skolan! Många skratt har det blivit idag! :D

Kommentarer
Postat av: Anonym

söt blogg!

2009-02-19 @ 13:17:47
URL: http://whineup.blogg.se/
Postat av: Edisa

hej.. nej inte alls utomlands.. utan i helsingborg :D hehe

2009-02-20 @ 01:21:57
URL: http://edisa.blogg.se/
Postat av: rebecka

jag är en typisk småätare, det är inte bra, men det är svårt att få bort den vanan. snart kommer pojkvännen hem med en chipspåse, men har jag ätit middag? Nej inte än..haha!

2009-03-25 @ 20:28:23
URL: http://bizzi.blogg.se/
Postat av: sivan

hur mår du?:)

2009-04-27 @ 18:32:19
URL: http://whineup.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0